Ημερομηνίες αιτήσεων από 15 έως 17 Ιουλίου.

Ο Σύλλογος Φίλων (ΣΦ) του Μουσικού Εργαστηρίου, κινούμενος  στο πλαίσιο των καταστατικών του σκοπών, αναπτύσσει υποστηρικτικές δράσεις που συμβάλλουν επικουρικά  στις  πρωτοβουλίες του Μουσικού Εργαστηρίου ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ.

Ως συνδιοργανωτές του Houdetsi Music Festival, ενός από τα σημαντικότερα -πλέον- πολιτιστικά γεγονότα της Κρήτης με εθνική και διεθνή διάσταση, συμμετέχουμε σε μια μουσική γιορτή που κινείται σε πολύ υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο αλλά και ιδιαίτερες απαιτήσεις που προκύπτουν από τη παρουσία χιλιάδων επισκεπτών.

Δεδομένου ότι οι σταθερές υποδομές εστίασης του οικισμού είναι αδύνατο να καλύψουν τις ανάγκες κατανάλωσης φαγητού χιλιάδων επισκεπτών και προκειμένου να αποφευχθεί η αυθαίρετη παρουσία ιδιωτών εντός του χώρου των εκδηλώσεων , σε συνεννόηση με όλους τους τοπικούς φορείς και τους θεσμικούς τοπικούς εκπροσώπους, ορίζεται συγκεκριμένος χώρος και αριθμός θέσεων για τη παρουσία επαγγελματιών που θα καλύψουν τις παραπάνω ανάγκες.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε όσους καλύπτουν τους  αντίστοιχους όρους και τις προδιαγραφές νομιμότητας και ασφάλειας  να υποβάλλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία  για τη κάλυψη των θέσεων.

Δεδομένης της επιλογής για ελεύθερη είσοδο των επισκεπτών τα έσοδα του ΣΦ θα διατεθούν για την άμεση κάλυψη μέρους των δαπανών της διοργάνωσης.

Αριθμός θέσεων 15
Σουβλάκια - 5 - 1000€
Φαλαφελ - μπιφτέκι, καπρικό - 5- 650€
Σαλάτες/χυμοί, κρεπες/λουκουμαδες κτλ - 5 - 500€

 

Ποσοστό 60% των θέσεων θα καλυφθεί με κριτήριο προτεραιότητας την εντοπιότητα.